Austernpilz-Bolognese mit Zucchetti-Nudeln (Italien)

Austernpilz-Bolognese mit Zucchetti-Nudeln (Italien)

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Pecorino in Stücken
    100 g
    100 g Parmesan, in Stücken
  • Gemüsezwiebel geviertelt
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    60 g
  • Austernpilze, frisch
    500 g
  • Karotten in Scheiben (1 cm)
    200 g
  • Staudensellerie in Stücken
    2
  • gehackte Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Rosmarin, frisch
    1 Zweig
  • Thymian, frisch
    4 Zweige
  • Lorbeerblatt, frisch
    2
  • Tomatenpurée
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Zucker
    2 TL
  • Paprika edelsüss
    2 TL
  • Zucchetti in dünnen Streifen (ähnlich wie Bandnudeln), siehe Tipp
    800 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 412 kcal / 1723 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 14.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων