Chinese pork with vegetables

Chinese pork with vegetables

4.2 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • pork tenderloin cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
  • soy sauce
    50 g
  • dried rice noodles
    300 g
  • oil
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger grated
    1 tsp
  • red onions cut in wedges
    150 g
  • red pepper cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • carrots cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • water
    1280 g
  • Chinese five-spice powder
    1 tsp
  • oyster sauce
    70 g
  • brown sugar
    1 tsp
  • snow peas trimmed
    100 g
  • baby pak choi roughly chopped
    150 g
  • salt
    1 tsp
  • fresh red chilli sliced diagonally
    1
  • roasted cashew nuts, unsalted
    2 tbsp
  • spring onions sliced diagonally
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 414.6 kcal / 1735 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων