南瓜蒸蛋

南瓜蒸蛋

4.1 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 南瓜 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)
    100 克
  • 3 顆
  • 700 克
  • ½ 茶匙
  • 高湯
    150 克
    150 克 水
  • 醬油
    5 克
  • 鴻喜菇 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    30 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    30 克
  • 太白粉 ,先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 118.4 kcal / 494.9 kJ
Πρωτεΐνη 8.2 g
Λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων