
Συσκευές & Αξεσουάρ
白醬野菇燕麥燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
-
橄欖油30 克
-
鴻喜菇 , 去根部,剝散120 克
-
燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾80 克
-
牛奶220 克
-
鮮奶油30 克
-
凱宴辣椒粉¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 (現磨)10 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
520 kcal /
2172.5 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
36.5 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超級穀物
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν