白醬野菇燕麥燉飯

白醬野菇燕麥燉飯

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    80 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 鴻喜菇 , 去根部,剝散
    120 克
  • 燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾
    80 克
  • 牛奶
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 凱宴辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 (現磨)
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 520 kcal / 2172.5 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 36.5 g
Υδατάνθρακες 41.5 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων