
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
shallots halved60 g
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
lemon thinly sliced1
-
baby plum tomatoes halved16
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
499 kcal /
2085 kJ
Πρωτεΐνη
40 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
28 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
580 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.