
Συσκευές & Αξεσουάρ
雙重起士貝殼麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
切達乳酪 ,切塊(約1公分)30 克
-
帕瑪森乳酪 ,切塊(約1公分)30 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
蘑菇 ,切片(約0.5公分)120 克
-
豬粗絞肉200 克
-
烏斯特調味醬1 大匙
-
蕃茄醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
高湯200 克
-
牛奶50 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
蘆筍 ,切段(約3公分)80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
526.5 kcal /
2203.5 kJ
Πρωτεΐνη
22.5 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
79.1 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Νάτριο
269 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一鍋到底義大利麵
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν