牛肝菌野菇燉飯

牛肝菌野菇燉飯

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 乾燥牛肝菌
    15 克
  • 600 克
  • 白米 ,洗淨
    300 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 ,去根部,剝散
    100 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 高湯
    360 克
  • 帕瑪森起士粉 ,少許
  • 黑胡椒粉 ,少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 419.9 kcal / 1755.1 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 68.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.7 g
Νάτριο 149.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων