
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肝菌野菇燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾燥牛肝菌15 克
-
水600 克
-
白米 ,洗淨300 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)50 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散100 克
-
橄欖油30 克
-
高湯360 克
-
帕瑪森起士粉 ,少許
-
黑胡椒粉 ,少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
419.9 kcal /
1755.1 kJ
Πρωτεΐνη
11.5 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
68.5 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
149.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

星級主廚 陳嬿如
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν