Risotto con zucca Kabocha e salvia

Risotto con zucca Kabocha e salvia

4.7 99 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    60 g
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    1 pezzo
  • di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • spicchio di aglio senz'anima
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di foglie di salvia secca
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso Arborio
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio colmo
    1 dado per brodo vegetale
  • di panna acida (crème fraîche)
    60 g
  • foglie di salvia fresca lavate q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 332 kcal / 1387 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων