Focaccia di zucca

Focaccia di zucca

4.5 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
    60 g
  • di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
    190 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina manitoba
    425 g
  • di lievito di birra disidratato (7 g)
    1 bustina
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di sale
    10 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
    2 rametti di salvia fresca, le foglioline
  • di Feta (formaggio greco) sbriciolata
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 450 kcal / 1883 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων