黃豆燉牛腱

黃豆燉牛腱

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 1400 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • 嫩薑 ,切片
    20 克
  • 牛腱 ,對半切,預先川燙去血水
    200 克
  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾
    40 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 159.2 kcal / 666.2 kJ
Πρωτεΐνη 14.7 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 13.5 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 313.8 g
Νάτριο 791.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων