
Συσκευές & Αξεσουάρ
黃豆燉牛腱
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
水1400 克
-
醬油30 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
嫩薑 ,切片20 克
-
牛腱 ,對半切,預先川燙去血水200 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾40 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
159.2 kcal /
666.2 kJ
Πρωτεΐνη
14.7 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
313.8 g
Νάτριο
791.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν