Risotto de sarrasin aux champignons

Risotto de sarrasin aux champignons

3.7 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en dés
    40 g
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • de beurre
    50 g
  • de persil frais équeutés
    2 brins
  • de champignons des bois frais coupés en lamelles
    400 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • échalotes pelées et coupées en deux
    2
  • de sarrasin décortiqué
    250 g
  • de vin blanc sec (1 petit verre)
    100 g
  • de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    400 g
    400 g de bouillon de volaille, (reconstitué avec 1/2 cube de bouillon de volaille et 250 g d'eau bouillante)
  • du poivre moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 306.1 kcal / 1280.9 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 13.6 g
Υδατάνθρακες 36.5 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 348 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων