Pão de alfarroba com alperces e amêndoa

Pão de alfarroba com alperces e amêndoa

4.7 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
1000 g

Υλικά

  • alperce seco cortado em pedaços
    100 g
  • amêndoa
    100 g
  • água
    340 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • açúcar
    10 g
  • farinha tipo 65
    300 g
  • farinha de alfarroba mais q.b. p/ polvilhar
    120 g
  • sal
    5 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 1003 kJ / 240 kcal
Λιπαρά 6 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 41 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων