
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅酒牛肉貝殼麵
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 ,切條(約1.5公分)80 克
-
油15 克
-
牛肉片200 克
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
紅酒120 克
-
高湯280 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
新鮮巴西利葉 ,少許,切碎,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
863.7 kcal /
3605.9 kJ
Πρωτεΐνη
36.6 g
Λιπαρά
24.5 g
Υδατάνθρακες
130.5 g
Φυτικές ίνες
9.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
18 g
Νάτριο
193 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一鍋到底義大利麵
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν