
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkelbrot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 25 λεπτ.
16 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Dinkelkörner150 g
-
Wasser lauwarm150 g
-
frische Germ erbsengroß (1 g)1 Stückchen
Quellstück
-
Flohsamenschalen2 TL
-
Chiasamen2 TL
-
Wasser kalt70 g
Hauptteig
-
Wasser kalt130 g
-
Zucker30 g
-
frische Germ10 g
-
Dinkelmehl, glatt, Type 700 etwas mehr zum Bemehlen280 g
-
Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Salz2 TL
-
Zitronensaft2 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
532 kJ /
127 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nom, nom, nom
77 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1 Std. 10 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Mediterrane Baguettes
1 Std. 30 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pitabrote
2 Std.
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Brioche Burger Buns
3 Std.
Bürli mit Roggen
12 Std.
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Focaccia Blumenwiese
1 Std. 40 Min