Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

4.5 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 500 g di acqua
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cous cous precotto a grana media
  • 1 peperoncino secco piccante (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • olio extravergine di oliva a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 579 mg
Πρωτεΐνη 34.3 g
Θερμίδες 1494.7 kJ / 357 kcal
Λιπαρά 11.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 26.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων