Gratin de crozets aux blettes et champignons

Gratin de crozets aux blettes et champignons

3.8 87 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de côtes de blette
    450 g
  • de champignons de Paris frais
    500 g
  • de crozets
    320 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de beurre
    15 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • huile neutre pour le plat
  • de fromage râpé
    50 g
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
  • de lait entier
    120 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1388.3 kcal / 5794.8 kJ
Πρωτεΐνη 50.5 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 229.5 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 1291.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων