
Συσκευές & Αξεσουάρ
Parmesan Risotto (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
454 kcal /
1900 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
679 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Spaghetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min