Masala Hake at 55°C

Masala Hake at 55°C

4.0 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions

Υλικά

Masala Paste
  • coriander seeds
    1 Tbsp
  • cumin seeds
    1 Tbsp
  • groundnut oil
    30 g
  • tomato purée
    60 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • red chilli halved, deseeded
    1
  • garam masala
    3 tsp
  • paprika
    1 Tbsp
  • ground almonds
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
Fish and Rice
  • water plus extra boiling for cooking rice
    1800 g
  • hake fillets (approx. 180-200 g each)
    2
  • basmati rice
    200 g
  • cashew nuts
    100 g
    unsalted peanuts

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 938 kcal / 3929 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 93 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1073 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων