Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti napoletana (TM5, TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
20 liści bazylii, świeżych
-
2 ząbki czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
10 g masła
-
800 g pomidorów, dojrzałych przekrojonych na pół
-
100 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki cukru
-
250 g makaronu, suchego, typu spaghetti z pszenicy durum lub pełnoziarnistego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
597.2 mg
Πρωτεΐνη
10.4 g
Θερμίδες
1410.1 kJ /
337 kcal
Λιπαρά
8.4 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
55.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
PROSTE POMYSŁY
214 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKalarepa à la ryba po grecku
50 min
Krokiety z kiszoną kapustą i ciecierzycą
1 h 45 min
Dal z brązowym ryżem i soczewicą
45 min
Sos warzywny z masłem orzechowym
30 min
Makaron z bakłażanem "po bolońsku"
35 min
Zielone naleśniki z serkiem i szczypiorkiem
50 min
Wegańskie fajitas z tofu i warzywami
25 min
Wegetariańskie chili
1 h 5 min
Wegański pad thai z tofu
45 min
Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
30 min
Knedle szpinakowe z pomidorowym ragout
1 h
Curry z warzywami
1 h 25 min