Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola

Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola

4.0 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di nocciole sgusciate
    40 g
  • di Gorgonzola a pezzi
    100 - 120 g
  • di panna acida (30% di grassi)
    150 g
  • di cipolla a metà
    80 g
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di patata a pasta farinosa a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di spinaci baby freschi lavati e asciugati
    360 - 400 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    3 - 4 cucchiaini
    1 ½ - 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • pepe rosa in grani
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 246 kcal / 1031 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων