韓式五花牛泡菜炊飯

韓式五花牛泡菜炊飯

4.2 10 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 韓式泡菜 略切
    150 克
  • 700 克
  • 魚露
    2 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 457.3 mg
Πρωτεΐνη 25.6 g
Θερμίδες 2451.5 kJ / 586.5 kcal
Λιπαρά 50.1 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 121.1 g
Υδατάνθρακες 7.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων