Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de millet en grains décortiqué
    150 g
  • d'eau
    400 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux
    100 g
  • de concombre coupé en petits tronçons
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de jus de citron
    50 g
  • de tomates coupées en brunoise
    150 g
  • de ciboulette fraîche ciselés finement
    10 brins
  • d'huile d'olive
    25 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 213.8 kcal / 897 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 28.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 249.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων