Taboulé au millet (sans gluten)

Taboulé au millet (sans gluten)

3.9 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 150 g de millet en grains décortiqué
  • 400 g d'eau
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 150 g de concombre coupé en petits tronçons
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de jus de citron
  • 150 g de tomates coupées en brunoise
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés finement
  • 25 g d'huile d'olive

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 213.8 kcal / 897 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 28.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 249.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων