Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

3.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Canederli
  • di ricotta
    300 g
  • di burro morbido
    40 g
  • uova
    2
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di pane bianco in cassetta a tocchetti
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Ragù di rabarbaro
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di burro
    15 g
  • di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
    200 g
  • di aceto balsamico
    30 g
  • di zucchero
    15 g
  • di vino rosso
    60 g
Terminare la preparazione
  • di pangrattato
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 335.5 kcal / 1338 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 306.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων