Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro

3.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Canederli
  • 300 g di ricotta
  • 40 g di burro morbido
  • 2 uova
  • 30 g di farina tipo 00
  • 150 g di pane bianco in cassetta a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Ragù di rabarbaro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 15 g di burro
  • 200 g di rabarbaro a tocchetti (1 cm)
  • 30 g di aceto balsamico
  • 15 g di zucchero
  • 60 g di vino rosso
Terminare la preparazione
  • 50 g di pangrattato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 335.5 kcal / 1338 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 306.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων