
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
391 kcal /
1645 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
952 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
2ωρ.
Lamb Keema with Peas
1ωρ.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Lamb Koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.