Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi

Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi

4.1 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Gnocchi di pane al basilico
  • di pane raffermo a tocchetti
    300 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • uova
    2
  • di latte
    150 g
  • di basilico fresco le foglioline lavate
    3 mazzetti
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Sugo di pomodorini
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di pomodorini a grappolo a metà
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 678.5 kcal / 2840.8 kJ
Πρωτεΐνη 30.2 g
Λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 88.3 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 1526 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων