Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi

Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi

4.1 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Gnocchi di pane al basilico
  • 300 g di pane raffermo a tocchetti
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 150 g di latte
  • 3 mazzetti di basilico fresco le foglioline lavate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Sugo di pomodorini
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di pomodorini a grappolo a metà
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 678.5 kcal / 2840.8 kJ
Πρωτεΐνη 30.2 g
Λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 88.3 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 1526 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων