Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà

Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà

2.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi neri
  • di riso nero Venere
    200 g
  • di acqua
    600 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaino
  • tuorlo
    1
  • di farina tipo 0
    400 - 450 g
Crema di zucca e baccalà
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di patata pelata e a pezzi
    50 g
  • di acqua
    300 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • amaretti duri
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 408.2 kcal / 1708.9 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 66.5 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1232.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων