Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

4.8 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions

Υλικά

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnut halves
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • ricotta cheese
    125 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 504 kcal / 2103 kJ
Πρωτεΐνη 57 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 1143 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων