
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Porcini Parmesan Stuffing
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water250 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh rosemary leaves2 sprigs
-
chestnut mushrooms halved100 g
-
shallots halved70 g
-
unsalted butter diced20 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
Fillet of Beef
-
beef fillet1100 - 1200 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
unsalted butter1 Tbsp
Red Wine Gravy
-
red wine150 g
-
redcurrant jelly150 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
435 kcal /
1819.9 kJ
Πρωτεΐνη
35.6 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
24.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Νάτριο
585.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min