Pão pardo torcido

Pão pardo torcido

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
1 Receita completa

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    330 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio
    255 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    220 g
  • farinha tipo 65
    255 g
  • farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
    210 g
  • sal
    2 ½ c. chá de

Διατροφή ανά 1 Receita completa

Θερμίδες 2574 kcal / 10363 kJ
Πρωτεΐνη 69 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 504 g
Φυτικές ίνες 45.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων