Pão de espelta com sementes de abóbora

Pão de espelta com sementes de abóbora

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 45 λεπτ.
800 g

Υλικά

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • Fermento de padeiro fresco 1 pedaço pequeno (1 g aprox.)
  • farinha de espelta integral
    60 g
Massa demolhada a quente
  • sementes de abóbora
    75 g
  • farinha de espelta integral
    45 g
  • pão ralado
    15 g
  • água
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ pincelar e borrifar
    210 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • mel
    10 g
  • farinha de espelta branca
    200 g
  • farinha de espelta integral mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Sementes de sésamo q.b. p/ envolver

Διατροφή ανά 800 g

Θερμίδες 1773.2 kcal / 7419.2 kJ
Πρωτεΐνη 76 g
Λιπαρά 21.2 g
Υδατάνθρακες 349.7 g
Φυτικές ίνες 52.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 4947.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων