Pão rústico suíço

Pão rústico suíço

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 unidades

Υλικά

Poolish
  • água (23-25°C)
    150 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
  • farinha tipo 65
    150 g
Farinha torrada
  • farinha tipo 65
    100 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    270 g
  • farinha de trigo integral
    50 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ povilhar
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • sal
    2 c. chá de

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 878 kcal / 3677 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 178 g
Φυτικές ίνες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων