Pães de girassol e linhaça

Pães de girassol e linhaça

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 10 λεπτ.
2 unidades

Υλικά

Massa-mãe de trigo
  • água
    100 g
  • isco (massa-mãe de trigo e maçã)
    10 g
  • farinha tipo 65
    100 g
Massa demolhada a frio
  • semente de girassol
    50 g
  • sementes de linhaça
    40 g
  • água
    90 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de trigo integral
    140 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    160 g
  • sal
    1 ½ c. chá de

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 1125 kcal / 4572 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 173 g
Φυτικές ίνες 22.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων