Bijoux de espelta

Bijoux de espelta

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
10 unidades

Υλικά

Poolish de espelta
  • água
    150 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
  • farinha de espelta integral
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
    200 g
  • sal
    2 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • malte em pó p/ panificação
    15 g
    15 g mel, p/ panificação
  • farinha de espelta tipo 630 mais q.b. p/ polvilhar
    350 g
  • psyllium husk
    3 c. chá de
  • Farinha de centeio q.b. p/ envolver
  • Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
    Sementes de papoila, q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ borrifar

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 179 kcal / 749 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 37.3 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 472 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων