Bijoux de trigo e centeio

Bijoux de trigo e centeio

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 20 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Massa-mãe de centeio
  • água
    110 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    10 g
  • farinha de centeio tipo 130
    80 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    230 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • malte em pó p/ panificação
    10 g
    10 g mel
  • farinha de centeio tipo 70 mais q.b. p/ polvilhar
    75 g
  • farinha tipo 65
    350 g
  • sementes de alcaravia
    2 - 3 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 233 kcal / 939 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 46 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων