
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chleb pszenny tostowy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
24 kromki
Υλικά
-
240 g wody
-
10 g drożdży świeżych pokruszonych
-
5 g cukru
-
30 g masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
-
500 g mąki pszennej
-
5 g soli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 kromkę
Θερμίδες
84.9 kcal /
355.5 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
81.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOdrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2 Std.
Chlebki śródziemnomorskie
1 Std. 5 Min
Chleb tygrysi
4 Std.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 Std. 35 Min
Chlebek piwny
1 Std. 20 Min
Włoskie grissini
2 Std.
Chlebki z grilla
1 Std. 35 Min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2 Std. 55 Min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Turecki płaski chleb
2 Std.
Wytrawne „róże” z nadzieniem brokułowym
2 Std. 30 Min
Bułki na parze
2 Std. 10 Min