Aubergine miso sous-vide

Aubergine miso sous-vide

3.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de pâte de miso blanche (shiro miso)
    90 g
  • de mirin
    40 g
  • de saké
    35 g
    35 g d'eau
  • de sucre en poudre
    30 g
  • d'huile de sésame
    1 ½ c. à café
  • de sel
    2 pincées
  • d'aubergines coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
    360 g
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1600 g
  • de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
    30 g
  • de graines de sésame grillées
    1 c. à soupe
  • ciboule émincée en biseau
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 156 kcal / 654 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 670 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων