
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sos paprykowy à la Ajvar
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
1 słoik
Υλικά
-
1000 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
100 - 150 g cukru
-
70 g oleju
-
½ łyżeczki chili, mielonego
-
2 łyżeczki soli
-
1 liść laurowy, suszony
-
3 ząbki czosnku
-
50 - 70 g białego octu winnego
-
50 g koncentratu pomidorowego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
3934 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
6706.4 kJ /
1601.8 kcal
Λιπαρά
76 g
Φυτικές ίνες
22 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
234.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

JADALNE PREZENTY - ZRÓB TO SAM(A)
80 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos serowy Mornay
10 λεπτ.
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 λεπτ.
Pasta z pieczonego bakłażana
1ωρ. 50 λεπτ.
Orientalny chutney z moreli
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Sos śmietanowo-porowy
30 λεπτ.
Pasta z cukinii i soczewicy
1ωρ. 10 λεπτ.
Relish z zielonych pomidorów
55 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Masło z ziołami
20 λεπτ.
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 λεπτ.
Kawior z bakłażana
50 λεπτ.