Cassoulet de haricots au pesto de noix

Cassoulet de haricots au pesto de noix

2.9 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Le pesto de noix
  • de Pecorino Romano coupé en morceaux
    50 g
  • de cerneaux de noix
    50 g
  • de feuilles de persil frais
    50 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
Le cassoulet
  • gousses d'ail coupées en deux
    3
  • d'oignons jaunes coupés en quatre
    200 g
  • de carottes coupées en morceaux (2 cm)
    120 g
  • de feuilles de céleri branche coupées en tronçons (2 cm)
    60 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de haricots blancs secs préalablement trempés toute une nuit
    200 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de sauce tomate
    400 g
  • d'origan déshydraté
    1 ½ c. à café
  • de bouillon de légumes
    200 g
  • de sel
    1 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 631 kcal / 2638 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 17 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 604 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων