
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
504 kcal /
2107 kJ
Πρωτεΐνη
51 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
19 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
801 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Autumn Dinners
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2ωρ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Lemon Chicken
20 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Beef Goulash
2ωρ. 45 λεπτ.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Meatballs in Tomato Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and Root Vegetable Stew
1ωρ.