
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
471 kcal /
1960 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
20 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1225 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Autumn Dinners
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Seafood Korma
40 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Brak ocen
Mussels Mariniere
Brak ocen
Seafood and Pork Stew
Brak ocen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Guinness® Bread
1 godz. 45 min