Ryba w cieście bazyliowym

Ryba w cieście bazyliowym

4.5 209 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porcje

Υλικά

Ciasto bazyliowe
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    60 g
  • bazylii, świeżej tylko liście
    5 g
  • jajka
    2
  • mąki pszennej
    60 g
  • wody mineralnej, gazowanej
    70 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
Przygotowanie i podanie ryby
  • filetów rybnych np. z dorsza lub okonia, pokrojonych na 5 cm kawałki
    800 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    2 - 3 łyżki
  • sól do smaku
  • pieprz czarny, mielony do smaku
  • sosu pomidorowego np. tomate frito (patrz wskazówka)
    150 g
  • olej do smażenia

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 416 kcal / 1741.8 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Νάτριο 752.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων