
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
3 portions
Υλικά
Filling
-
fresh tarragon leaves5 g
-
artichoke hearts, in oil drained80 g
-
ricotta cheese100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
-
chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)3
-
water ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 - 1500 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
red peppers halved and deseeded2
-
garlic cloves unpeeled4
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.8 kcal /
1831.8 kJ
Πρωτεΐνη
44.6 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
625.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min