Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

4.7 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    15 g
  • unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
    200 g
  • egg yolks from medium eggs
    4

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 698 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 93 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων