Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Thai Burger
35 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Chia Burgers
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1ωρ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.