
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)4
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar15 g
-
unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks200 g
-
egg yolks from medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Mexican Chicken Ring
55 λεπτ.
Cottage pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Chicken Tikka
4ωρ. 10 λεπτ.
Chicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1ωρ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 λεπτ.