Luo bo gao (radish cakes)

Luo bo gao (radish cakes)

4.6 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
10 slices

Υλικά

  • plain flour
    30 g
  • rice flour
    150 g
  • water plus extra for soaking
    1400 g
  • salt
    2 tsp
  • dried shiitake mushrooms
    4 - 5
  • boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)
    50 g
  • Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
    500 g
  • dried shrimp (see Tips)
    30 g
  • eschalots
    2
  • vegetable oil
    30 g
  • Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
    2
  • caster sugar
    20 g
  • light soy sauce
    2 tsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    2

Διατροφή ανά 10 slices

Θερμίδες 1765.8 kcal / 7416.2 kJ
Πρωτεΐνη 70.3 g
Λιπαρά 86 g
Υδατάνθρακες 171.8 g
Φυτικές ίνες 16.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.8 g
Νάτριο 6903.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων