
Συσκευές & Αξεσουάρ
青醬鮮蝦燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
草蝦仁 ,開背去腸泥150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
新鮮綜合菇類 ,切丁(約1公分)80 克
-
高湯250 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
青醬 (市售或自製)50 克
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
444.8 kcal /
1859.1 kJ
Πρωτεΐνη
25.3 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
50.5 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
154.6 g
Νάτριο
487.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RISOTTO
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν