Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym

Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym

4.3 199 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
25 kromek

Υλικά

  • masło do natłuszczenia
  • 200 g ziaren żyta (patrz wariant)
  • 450 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 200 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
  • 320 g mąki żytniej (typ 720, patrz wariant)
  • 30 g siemienia lnianego
  • 30 g płatków owsianych, górskich
  • 20 g otrębów żytnich
  • 2 łyżeczki soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 96.6 kcal / 404 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 19.7 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 202.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων