Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise

4.6 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • bifes de vaca (180-200 g cada, 3 cm espessura aprox.)
    4
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta preta
    ¾ c. chá de
  • tomilho
    4 pés de
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • água (aprox.)
    1400 g
  • chalota
    50 g
  • estragão só as folhas
    1 - 2 pés de
  • vinho branco seco
    50 g
  • vinagre de vinho branco
    1 c. sopa de
  • manteiga cortada em pedaços
    200 g
  • gemas de ovo
    4

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 698 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 93 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων