
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
273 kcal /
1142 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
788 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.