
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
788 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1142 kJ /
273 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Tuna Avocado Bowl
50 λεπτ.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.