
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
885 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Sticky meatball subs
1ωρ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Beef stew with gnocchi
3ωρ. 15 λεπτ.