
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salted Vegetables Duck Soup
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
228 kcal /
954 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
86 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Coronation Chicken
30 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Stuffed Crust Salami Pizza
1 Std. 50 Min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min